Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Level Up!

Et skræddersyet acceleratorprogram

Level Up! er et skræddersyet accelleratorprogram, hvor du arbejder strategisk med din virksomhed og dit vækstpotentiale. Smid os et par linjer om din virksomhed og lad os tage et kaffemøde, hvor vi taler om dine muligheder. Sidste ansøgningsfrist er den 1 juni 2024.

Ansøg nu

Level up! er et skræddersyet acceleratorprogram, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomhed og følger dig i 3 spor:

Fællessporet: 
På fællessporet følges du med de andre virksomheder, der deltager på Level-Up! Vi arbejder på et strategisk niveau og sørger for at du kommer 360 grader rund om din virksomhed. Du vil få undervisning i de fire overordnede temaer:

 1. Skab et attraktivt forretningskoncept
 2. Etabler en stærk organisation
 3. Oprethold en profitabel virksomhedsdrift
 4. Opbyg varige kunderelationer

Udover et unik netværk, spændende oplægsholdere og dygtige undervisere, får du også tid og redskaber til at arbejde strategisk med din virksomhed.

Mentorsporet:
Advisory Board
Når du optages i Level-Up! forløbet får du tilknyttet et Advisory Board, der følger din virksomhed i hele forløbet. Boardet vil bestå af 3 udvalgte personer, typisk med speciale indenfor dine udviklingsmuligheder eller udfordringer, og som kan udfordre og udvikle dig og din virksomhed.  Du kommer altså i trygge hænder, imens du skruer op for din personlige såvel som faglige udvikling. Boardet vil blive sammensat ud fra din konkrete virksomhed, så vi sikrer et bedst muligt match.

Tilknyttet en forretningsudvikler
Du har under hele forløbet tilknyttet en af vores iværksætterkonsulenter som forretningsudvikler, der faciliterer rejsen i programmet og sikrer fremdrift og en hånd i ryggen. Det giver dig samtidig mulighed for løbende sparring undervejs i forløbet, når du har behov for dette.

Hands-On sporet:
Imens programmet står på, vil det sideløbende til undervisningen være muligt at deltage på relevante Hands-On arrangementer.
Disse arrangementer tager udgangspunkt i de fire temaer, som fællessporet følger. Hvis fællessporet arbejder med temaet ”Etabler en stærk organisation” kan et Hands-On arrangement f.eks. være ”GDPR og forretningsbetingelser”. Hands-On arrangementerne tager dig med på det operationelle niveau og giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge i din virksomhed.

 

Pitch din forretningsidé.

Som en del af Levelup! forløbet lærer du, hvordan du sælger din idé over for omverdenen. For uanset hvor godt et produkt du har, skal du kunne sælge budskabet.

Vi skal selvfølgelig nok klæde dig på til opgaven, så du har de værktøjer, du skal bruge. De tre deltagere, som klarer sig bedst, går videre til finalen. Vi afslutter med en fejring af iværksætteriet til Esbjergs Helte, hvor vinderen af Pitch konkurrencen findes.

Hvad koster det at deltage?

Level-Up! har en samlet markedsværdi på ca. 130.000 kr. Din pris som lokal iværksætter (i Esbjerg og Fanø kommuner) er dog kun 5.000 kr.

Lauritzen Fonden dækker resten af udgiften, idet fonden har som særligt fokus at støtte iværksætteri i Esbjerg.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Forventninger til dig, som deltager:

 • Du skal kunne afsætte 3 hele arbejdsdage hver måned og i alt ca. 21 dage gennem hele forløbet, udover den tid du bruger til at drive og udvikle din virksomhed.
  • 2 dage til undervisning
  • En halv dag til dit advisory board møde og forberedelse hertil
  • En halv dag til Hands-On workshops sideløbende med undervisningen
 • Du deltager på alle moduler og vil være en aktiv del af fællesskabet omkring Level Up!
 • Du har ambitioner for din virksomhed og vil investere den fornødne tid og energi i Level-Up! forløbet.
 • Du er åben for at kigge på din virksomhed med nye øjne og er modtagelig over for konstruktiv feedback – alt sammen for at skabe de bedste forudsætninger for at vækste din virksomhed og skubbe dig videre i den rigtige retning.

 

 

For at kunne deltage i forløbet, skal du kunne svare ja til:

 • Dit CVR-nummer er max 5 år gammelt ved tilmelding
 • Din virksomhed har adresse i Esbjerg eller Fanø Kommune

HUSK! Sidste ansøgning frist er den 1 juni 2023