Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Level Up!

Et skræddersyet acceleratorprogram

Level Up! er et skræddersyet acceleratorprogram. Hvor du arbejder strategisk med din virksomhed og dit vækstpotentiale.

Ansøg nu

Level up! er et skræddersyet acceleratorprogram, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomhed og følger dig i 3 spor:

 

Fællessporet:

På fællessporet følges du med de andre virksomheder, der er med i Level up-programmet. Det er her, du får input til at arbejde strategetisk med din virksomhed indenfor de 4 temaer, som forløbet er bygget op om:

  • Skab en attraktiv forretningsmodel.
  • Etabler en stærk organisation.
  • Oprethold en profitabel virksomhedsdrift.
  • Opbyg langvarige kunderelationer.

Så udover et unik netværk, spændende indlægsholdere og dygtige undervisere, får du også tid og redskaber til at arbejde strategisk med din virksomhed.

 

Mentorsporet:

Når du optages i Level up-programmet tildeles du en mentor, der følger din virksomhed i hele forløbet. Mentoren er også en del af dit adavisorybord, som typisk vil bestå af 3-4 relevante personer, der vil kunne udfordre og udvikle dig. Du kommer i trygge hænder imens du skruer op for din personlige, såvel som faglige udvikling.

 

How to – sporet:
Imens programmet står på, vil det sideløbende være en mulighed for at deltage på relevante ”How to”- arrangementer. Disse arrangementer tager udgangspunkt i de 4 temaer, som fællessporet følger. Hvis fællessporet arbejder med temaet ”etabler en stærk organisation” vil et How to- arrangement f.eks. være ”GDPR og forretningsbetingelser”. How to-arrangementerne, tager dig med på det operationelle niveau og giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge i din virksomhed.

 

 

Din Kontaktperson

Charlotte Apel

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Krav for deltagelse

Hvis du bliver tildelt en fast arbejdsplads på Riggen, bliver du automatisk en del af Level Up!

Ved en individuel samtale vurderer vi dit vækstpotentiale og finder sammen ud af, om Level Up! er et passende program for dig.