Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Level Up!

Et skræddersyet acceleratorprogram

Level Up! er et skræddersyet acceleratorprogram. Hvor du arbejder strategisk med din virksomhed og dit vækstpotentiale. Smid os et par linjer om din virksomhed og lad os tage en kaffesnak.

Ansøg nu

Level up! er et skræddersyet acceleratorprogram, hvor vi tager udgangspunkt i din virksomhed og følger dig i 3 spor:

 

Fællessporet:

På fællessporet følges du med de andre virksomheder, der er med i Level up-programmet. Det er her, du får input til at arbejde strategetisk med din virksomhed indenfor de 4 temaer, som forløbet er bygget op om:

  • Skab en attraktiv forretningsmodel.
  • Etabler en stærk organisation.
  • Oprethold en profitabel virksomhedsdrift.
  • Opbyg langvarige kunderelationer.

Så udover et unik netværk, spændende indlægsholdere og dygtige undervisere, får du også tid og redskaber til at arbejde strategisk med din virksomhed.

Mentorsporet:

Når du optages i Level up-programmet tildeles du en mentor, der følger din virksomhed i hele forløbet. Mentoren er også en del af dit adavisorybord, som typisk vil bestå af 3-4 relevante personer, der vil kunne udfordre og udvikle dig. Du kommer i trygge hænder imens du skruer op for din personlige, såvel som faglige udvikling.

How to – sporet:
Imens programmet står på, vil det sideløbende være en mulighed for at deltage på relevante ”How to”- arrangementer. Disse arrangementer tager udgangspunkt i de 4 temaer, som fællessporet følger. Hvis fællessporet arbejder med temaet ”etabler en stærk organisation” vil et How to- arrangement f.eks. være ”GDPR og forretningsbetingelser”. How to-arrangementerne, tager dig med på det operationelle niveau og giver dig konkrete værktøjer, du kan bruge i din virksomhed.

Pitch din forretningsidé og vind 25.000 kr.

Som en del af Levelup! forløbet lærer du, hvordan du sælger din idé over for omverdenen. For uanset hvor godt et produkt du har, skal du kunne sælge budskabet.

Vi skal selvfølgelig nok klæde dig på til opgaven, så du har de værktøjer, du skal bruge. De tre deltagere, som klarer sig bedst, går videre til finalen og får muligheden for at løbe af med 25.000 kr.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

For at kunne deltage i forløbet, skal du kunne svare ja til:

  • Dit CVR-nummer er max 5 år gammelt ved tilmelding
  • Din virksomhed har adresse i Esbjerg eller Fanø Kommune
  • Du har ambitioner for din virksomhed og vil investere den fornødne tid og energi i Level-Up! forløbet
  • Du er åben for at kigge på din virksomhed med nye øjne og er modtagelig over for konstruktiv feedback – alt sammen for at skabe de bedste forudsætninger for at vækste din virksomhed og skubbe dig videre i den rigtige retning

Hvad koster det at deltage?

Level-Up! har en samlet markedsværdi på ca. 130.000 kr. Din pris som lokal iværksætter (i Esbjerg og Fanø kommuner) er dog kun 3.500 kr.

Lauritzen Fonden dækker resten af udgiften, idet fonden har som særligt fokus at støtte iværksætteri i Esbjerg.