Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Iværksætterdanmark Forløb

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt!

Vi er sammen med en række gode samarbejdspartnere med i projektet Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark er målrettede workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra en god idé til god forretning.

Projektet er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder at det, bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i vores workshopforløb.

Workshopforløbene er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb inden for langt de fleste discipliner og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre.

Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

  • Fra forretningsidé til forretningsmodel
  • Virksomhedsøkonomi for iværksætteren
  • Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere
  • SoMe for iværksættere
  • Få styr på livet som selvstændig
  • Sådan øger du din online tilstedeværelse
  • Salg og marketing for iværksættere.

Du kan se de mange spændende forløb hos Iværksætterdanmark på vores arrangementskalender!

Din Kontaktperson

Gitte Muf Tange

Iværksætterkonsulent

Tel: +4536973516
Mail: gmt@businessesbjerg.com

Gitte er iværksætterkonsulent, så ønsker du hjælp på din iværksætterrejse, så tag endelig fat i hende. Hun er samtidig den ’udfarende’ iværksætterkonsulent, idet hun også i høj grad hjælper de iværksættere, som ikke bor på Riggen. Du vil også møde Gitte, hvis du fx deltager på vores månedlige iværksættercafé, da hun samtidig er tovholder på vores events, arrangementer og iværksætternetværk. Gitte har en god kommerciel forståelse, idet hun har en mangeårig erfaring fra det private erhvervsliv inden for salg & marketing samt projektledelse.