Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Iværksætterdanmark Forløb

Fra god idé til god forretning – helt lokalt, landet rundt!

Vi er sammen med en række gode samarbejdspartnere med i projektet Iværksætterdanmark. Iværksætterdanmark er målrettede workshopforløb med viden og værktøjer til vejen fra en god idé til god forretning.

Projektet er en investering i dig, som har lysten og viljen til at skabe forretning for fremtiden. Det betyder at det, bortset fra din tid og entusiasme, er gratis for dig at deltage i vores workshopforløb.

Workshopforløbene er for alle danske iværksættere, der enten stadig er på idé-stadiet, eller hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Iværksætterdanmark tilbyder skræddersyede workshopforløb inden for langt de fleste discipliner og temaer, der har noget med opstart, drift og udvikling af iværksættervirksomheder at gøre.

Her er et par gode eksempler, du måske kan spejle dine behov og ambitioner i:

  • Fra forretningsidé til forretningsmodel
  • Virksomhedsøkonomi for iværksætteren
  • Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere
  • SoMe for iværksættere
  • Få styr på livet som selvstændig
  • Sådan øger du din online tilstedeværelse
  • Salg og marketing for iværksættere.

Du kan se de mange spændende forløb hos Iværksætterdanmark på vores arrangementskalender!

Din Kontaktperson

Helene Bildt Stokholm

Iværksætterkonsulent

Tel: +4536973510
Mail: hbs@businessesbjerg.com

Helene er din primærkontakt som iværksætter udenfor Riggen. Hvis du har behov for sparring til din iværksættervirksomhed, skal du endelig tage kontakt. Aktiviteter såsom iværksætterkurser, den månedlige iværksætterrådgivning samt Iværksætterdanmark-forløb er blandt hendes kerneopgaver, så du kan altid få mere information herom. Udover Helenes erfaring som tidligere erhvervskonsulent i Business Esbjerg, har hun arbejdet med forretningsudvikling, e-handel og SoMe i en fynsk iværksættervirksomhed og er uddannet cand.mag. i medievidenskab