Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Riggens beboere

Her kan du møde beboerne på Riggen

someandyou.dk

Camilla Hansen

Mail: camilla@someandyou.dk

Jeg brænder for at empower dig i brugen af dine sociale medier eller endda tage styringen, så du kan slappe af og koncentrere dig om din kerneforretning. Jeg har 19 års alsidig erfaring fra detailhandlen, kommunikationssektoren, markedsføring og branding som kommer dig til gode. Formidling på de sociale medier skal være troværdig, og man skal kunne mærke dine værdier, dit brand, og frem for alt skal man kunne mærke dig! Derfor tror jeg på autentisk og upoleret indhold, der både viser dig og dine produkter frem.

The Female Connection

Liselotte and Barbara

Mail: liselotte@thefemaleconnection.dk

The female connection is a non-profit organization dedicated to creating a movement that connects international and Danish women. The approach of TFC is based on two pillars: facilitating attractive activities that Danish and international women find appealing and cultivating a community through an ambassador mentorship program.

JustWise

Anne Ditte Raunstrup

Mail: info@justwise.dk

På JustWise finder du onlinekurser, der giver dig færdigheder og viden indenfor alt fra personlig udvikling over marketing og madlavning til kreative projekter. JustWise vil gerne hjælpe med at udbrede netop din viden og formålet er, at du og din viden bliver eksponeret til en større målgruppe og du dermed får flere nye idealkunder. JustWise ønsker at gøre det nemt og tilgængeligt, at sælge viden online og skabe et fællesskab for onlinelæring, hvor vi kan inspirere og støtte hinanden. JustWise samler onlinekurser, e-bøger og lydfiler på én platform og dermed bliver det let og enkelt for alle at få ny læring og nye færdigheder et sted. På JustWise er der plads til alle kreative sjæle, som vil udbrede deres viden – JustWise ønsker at opmuntre til iværksætteri, kreativitet, passion og fællesskab.

Grosmann's

Malte Cort Grosmann

Mail: maltegrosmann@gmail.com

Velkommen til Grosmann’s – hvor vi ikke blot er en Bar – Catering service, men en levende oplevelse! Grundlagt i 2023, er vores mission klar: at transformere enhver begivenhed til en uforglemmelig fest. Vi tilbyder ikke bare den komplette barpakke; vi bringer også vores passionerede og velklædte bartendere med – klar til at forvandle jeres arrangement til noget ekstraordinært. Fra det øjeblik I træder ind, til det sidste farvel, er vores fokus på at skabe en personlig og engagerende oplevelse. Med smilende ansigter og sprudlende energi bringer vores team liv og glæde til enhver fest. Så lad os sammen skabe magi og uforglemmelige minder. Velkommen til Grosmann’s – hvor festen aldrig slutter

Findmarketing

Kenneth Højhus

Mail: info@findmarketing.dk

Vores online marketing konsulenter tænker på din bundlinje før deres egen Hos Findmarketing.dk kender vi online marketing helt ind til benet. Derfor kan du være sikker på at få en online marketingløsning, der opfylder og tit overgår dine forventninger. Hos Findmarketing.dk kender vi branchen, de mange forskellige værktøjer og strategier og har et stort netværk af dygtige og pålidelige online marketingkonsulenter, der har løst tilsvarende opgaver til perfektion for firmaer, som minder om dit.

CH•CK

Barbara Honselaar

Mail: info@CHCK.dk

CH•CK Consultancy, led by seasoned professional Barbara Honselaar, flourishes as a consultancy company serving organizations of all sizes. With over a decade of experience in offshore and onshore project management, Barbara’s journey at TotalEnergies has equipped her with diverse skills in production support, project management, and shutdown management, both on and offshore. Her passion for thriving in challenging environments now fuels our commitment to driving the energy transition.

Glimt Management

Maya Bjørn Egebjerg

Mail: mayaegebjerg@gmail.com

Glimt Talent Management er et agentur med influencere, komikere, foredragsholdere mm

Influwincer

Influwincer

Mail: nikolajkroyer@gmail.com

Influwincer er en virksomhed, der vil hjælpe influencere og virksomheder til at agere lovligt og trygt på de sociale medier. Den service der vil blive tilbudt er en hjemmeside, hvor influencere og virksomheder, ved hjælp af kunstig intelligens, kan optimere deres opslag, så de overholder gældende dansk SoMe lovgivning.

Visuelle Verden

Maiken Zoega Maskov

Mail: maiken@visuelleverden.dk

De fleste ved, at rutiner er guld for børn. Putteplakaten opstod som et værktøj, til at gøre aftenerne bedre og roligere for børn og voksne, og hjælpe de små trygt ind i drømmeland. Aftenrutinen gøres visuel med Putteplakatens piktogrammagneter, som sættes sammen til at repræsentere putterutinen, som den ser ud hjemme hos de enkelte. På den måde ved både børn og voksne, hvad der skal ske inden sengetid, og der kommer færre konflikter, forhandlinger og løben-om-hjørner, og større tryghed, ro og tillid. Og så er plakaten og magneterne designet, så de bidrager et æstetikken i hjemmet, i stedet for at rode. Der er mere på vej - Putteplakaten kommer til at indgå i et univers af fine og æstetiske piktogrammer og værktøjer til børnefamilier, neurodivergente og demensområdet, hvor visualisering af alverdens rutiner kan være en kæmpe hjælp.

Aerlighed

Søren Benjamin Bøhm

Mail: aerlighedonline@gmail.com

Aerlighed laver fingerringe af ekslusive og eksotiske materialer, der kan være alt lige fra mammut til moseeg. Alle mine ringe er unikke og fuld af historie. Derfor er min tagline også "Wearable stories". Jeg drømmer om at være et naturligt alternativ til traditionelle ringe så som vielsesringe og forlovelsesringe. Jeg laver alting i hånden, i mit værksted, her i Esbjerg.

FruSEO

Glenna Nielsen

Mail: glenna@fruseo.dk

SEO-konsulent, med kompetencer i on-page og off-page optimering. Siden starten af 2019 har jeg udviklet min interesse og mine kompetencer i den spændende marketing verden, hvor jeg har valgt at uddanne mig til merkonom i marketing, kommunikation og salg. Jeg har en forkærlighed til SEO-optimering, da det bringer værdi for kunderne, samtidig med at jeg gør min drøm om at hjælpe andre til virkelighed. At slå mig løs i at skabe værdifuldt og relevant indhold til websites og SoMe, både på dansk, engelsk og tysk, er en af mine spidskompetencer og en disciplin jeg har stor kærlighed til, da det udfordrer mine kreative evner.

Line JL Feel the Heal

Line Juncher Lysdahlgaard

Mail: line.lysdahlgaard@hotmail.com

Onlineuniverset Line JL Feel the Heal lærer børn at håndtere deres følelser, opbygge resilens, styrke deres selvværd, og støtter børn når de møder hverdagskonflikter af alle størrelser, gennem en række specialudviklet børneyogaredskaber og børneyogabøger. Line JL Feel the Heal henvender sig til småbørnsforældre, og der vil månedligt være online workshops, inspiration og motivation til at få skabt nærvær og samvær der støtter dine børns selvværd.

FRESH Academy

Mahmoud Zamzam

Mail: kontakt@mahmoudzamzam.dk

FRESH Academy tilbyder skræddersyet undervisningsforløb, workshop og foredrag til forskellige målgrupper. Med udgangspunkt i storytelling arbejdes der med ord og forskellige øvelser som skal være med til at øge trivslen samt skabe et fællesskab i harmoni. Ordet FRESH består af ordene fællesskab, relationer, engagement, samarbejde og harmoni.

Form3d

Rune Bildt Stokholm

Mail: form3d.biz@gmail.com

Jeg hjælper dit udviklingsteam med at se muligheder (og finde besparelser) ved at indtænke 3D-print i alle relevante designfaser. Fra indledende idé, til installation af det færdige produkt.

Reccura

Hülya Ucar

Mail: huc@reccura.com

Vi tilbyder tjenester, der hjælper din virksomhed med den grønne overgang fra en lineær produktionsvirksomhed til en cirkulær produktionsvirksomhed og hjælper dig med at opnå CO2-neutralitet.

Mind your own Business

IVÆRKSÆTTERI I ØJENHØJDE

Nikita Lund

Mail: nikita.lund@myob.dk

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business 13-19-årige drenge i udsatte positioner i hele landet. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og partnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Thermofloc

Betina Voss

Mail: info@thermofloc.dk

Thermofloc er et bæredygtigt isoleringsmateriale produceret af gårdsdagens aviser. Bag Thermofloc sidder Betina, der sælger materialet til håndværkerbranchen i Danmark og på Færøerne. Thermofloc forhandles via et netværk af tømrer- og murermestre. Betina er desuden også uddannet Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri og kan derfor hjælpe virksomheder med at forny deres viden og praktiske færdigheder for valg af byggematerialer til fremtidens byggeri.

Foreningen Kanten

Gustav Alvarez Jensen

Mail: musikforeningenkanten@gmail.com

Kanten bliver Esbjergs nye kulturfællesskab drevet af foreningen Kanten. Vores vision er at skabe en platform for det kreative vækstlag, som mangler en synlig plads i Esbjergs kulturliv. Gennem denne platform ønsker vi at støtte de fællesskaber der opstår af spirende kreative miljøer. Kanten vil give det underrepræsenterede vækstlag en scene at stå på – dette gør vi gennem en bred vifte af projekter der bl.a. indeholder events, klubaftener, øvelokaler og et lydstudie.