Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Riggens beboere

Her kan du møde beboerne på Riggen

Mind your own Business

Chris Tradsborg

NATeNAT

SOME Delicius

Tegnestuen Bornholdt

Thermofloc

Foreningen Kanten

Nornguest Venture

WestStream

Lars Düvel

Mail: ladu@weststream.dk

WestStream laver livestreaming og videoproduktion for på den måde at hjælpe dig med at skabe en moderne og udbytterig kontakt med din målgruppe eller kunder. Hvor de føler sig talt med og ikke bare til. Bag WestStream står Lars Düwel; uddannet journalist med erfaring fra DR og Børsen. Han kan hjælpe jer med at idéudvikle formater og nye måder at bliver forbundet med den målgruppe, I ønsker at skabe kontakt med.

Tanni Christine

Tanni Christine

Mail: Tanni@tannichristine.dk

Tanni Christine, som har en flyverplads på Riggen, arbejder som musiker. Hun er en sangerinde med et ærligt udtryk, som spreder god stemning med et nøje udvalgt repertoire.

NemRPA Aps

Henrik Matinussen

Mail: henrik@martinussen.com

Henrik sidder på en flyverplads på Riggen. Herfra udvikler han software robotter ved hjælp af RPA-værktøjet UiPath. Disse skal hjælpe med at automatisere trivielle arbejdsopgaver hos kontorpersonale, så medarbejderne får frigivet tid til mere vædiskabende aktiviteter.

Ost

Kathrine Bruun

Mail: kontakt@ostebjerg.dk

Kathrine sidder på en flyverplads på Riggen, da hun til dagligt har travlt med at gøre kunderne glade i sin ostebutik i Esbjerg midtby. Når Kathrine er på Riggen arbejder hun med at udvikle sin forretning, som ud over fantastisk ost også tilbyder pizzakits, tapas, dagens salat samt mange andre delikatesser.

Monospace

Kenneth Jensen

Grafisk mediebureau. Kenneth hjælper virksomheder med branding, visuel identitet og grafisk opsætning.

Intic Media

Thomas Guldberg Nielsen

Thomas sidder på en flyverplads og hjælper danske og internationale virksomheder med at markedsføre sig på Facebook og Instagram.

GoToDenmark

Anette Posselt

Mail: info@gotodenmark.dk

GoToDenmark er et full-service bureau, som rådgiver, validerer og arrangerer besøg for gæster, der vil finde inspiration og samarbejdspartnere i Esbjerg. GoToDenmark vil gøre det lettere for delegationer/virksomheder med særlig interesse i The Green Transition at finde en lokation for besøg med henblik på netværk, virksomhedsbesøg, inspiration, samarbejdspartnere mv.

Sharkware

Dilan Rashied og Rimon Issa

Sharkware tilbyder software udvikling, IT rådgivning og projektledelse af IT projekter. Både Dilan og Rimon har mangeårig erfaring inden for branchen.

Lea Jacobi - Din økonomiske rådgiver

Lea Jacobi

Mail: lea@leajacobi.dk

Lea tilbyder uvildig, finansiel rådgivning for både private og mindre virksomheder. Dette kunne fx være i forbindelse med, at du har hjælp til at overskue din økonomi ft bank, ejendom, skilsmisse, gæld mm.