Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Riggens Mikrolån

Riggens Mikrolån

Du har mulighed for at søge op til 15.000 kr.

Ansøg nu

Er du iværksætter, og mangler du midler til at komme i gang med din idé? Så har du mulighed for at søge om Riggens mikrolån på op til 15.000 kr.

Du kan fx. søge til en patentansøgning, markedsanalyse, messeudstyr, prototype eller noget helt andet, der spænder ben for at du kan komme videre med din forretningsidé. Der er ingen krav om hvor langt du er med din idé. 

Hvem kan søge?

Du kan søge om lånet, såfremt du er iværksætter i Esbjerg Kommune, eller har til hensigt at drive din virksomhed fra Esbjerg Kommune – fx på Riggen.

Du forpligter dig til at Riggen følger dig i en periode, for at hjælpe din virksomhed til at blive flyveklar, og dermed klar til at tilbagebetale lånet, så pengene kan komme tilbage til miljøet og lånes ud til en ny spirende iværksætter.

En forpligtelse kan fx. være et forretningsudviklingsforløb, en plads på iværksætterkursus og/eller en plads på vores LEVEL UP! forløb. Det kan også være i form af at få tilknyttet en mentor eller et Advisory Board. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, og dine behov, som vi sammen beskriver.

Hvordan foregår det?

  1. Du skal skrive en motiveret ansøgning via siden her eller via info@riggen.dk.
  2. Du skal beskrive din forretningsidé i vores miniforretningsplan og dit økonomiske behov – vedlæg gerne et budget.
  3. Vi kontakter dig herefter, og afholder et møde, hvor vi laver en plan for det videre forløb.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Hvem står bag?

Iværksætterhuset Riggen har via støtte fra Johann Hoffmann Fonden, kunne gøre Riggens mikrolån muligt. Så det er Johann Hoffmann Fonden, der er långiver.