Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Riggens Mikrolån

Riggens Mikrolån

Du har mulighed for at søge op til 15.000 kr.

Ansøg nu

Er du iværksætter, og mangler du midler til at komme i gang med din idé? Så har du mulighed for at søge om Riggens mikrolån på op til 15.000 kr.

Du kan fx. søge til en patentansøgning, markedsanalyse, messeudstyr, prototype eller noget helt andet, der spænder ben for at du kan komme videre med din forretningsidé. Der er ingen krav om hvor langt du er med din idé. 

Hvem kan søge?

Du kan søge om lånet, såfremt du er iværksætter i Esbjerg Kommune, eller har til hensigt at drive din virksomhed fra Esbjerg Kommune – fx på Riggen.

Du forpligter dig til at Riggen følger dig i en periode, for at hjælpe din virksomhed til at blive flyveklar, og dermed klar til at tilbagebetale lånet, så pengene kan komme tilbage til miljøet og lånes ud til en ny spirende iværksætter.

En forpligtelse kan fx. være et forretningsudviklingsforløb, en plads på iværksætterkursus og/eller en plads på vores LEVEL UP! forløb. Det kan også være i form af at få tilknyttet en mentor eller et Advisory Board. Vi tager udgangspunkt i din virksomhed, og dine behov, som vi sammen beskriver.

Hvordan foregår det?

  1. Du skal skrive en motiveret ansøgning via siden her eller via info@riggen.dk.
  2. Du skal beskrive din forretningsidé i vores miniforretningsplan og dit økonomiske behov – vedlæg gerne et budget.
  3. Vi kontakter dig herefter, og afholder et møde, hvor vi laver en plan for det videre forløb.

Din Kontaktperson

Randi Høxbro

Udviklingschef

Tel: +4536973517
Mail: rah@businessesbjerg.com

Randi er udviklingschef og ansvarlig for Business Esbjergs iværksætterindsats på Riggen. Hun har stor erfaring med at hjælpe og vejlede iværksættere på alle stadier af deres rejse, men arbejder primært strategisk med iværksætteri. Randi ved også en masse om forretningsudvikling og støtteordninger.

Hvem står bag?

Iværksætterhuset Riggen har via støtte fra Johann Hoffmann Fonden, kunne gøre Riggens mikrolån muligt. Så det er Johann Hoffmann Fonden, der er långiver.