Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Riggen

Gl. Novrupvej 14
6705 Esbjerg

Telefon: +45 36973542

Find vej

Du kommer nemt til Riggen:

Med bus: 

Bus 14, 5C, 8C, 3B, 4,B, 148 og 248 kører til stoppestedet; Storegade v. Gl. Novrup Vej, herfra er der mindre end 5 minutter at gå til Riggen.

Med Tog:

Arrivas tog mellem Esbjerg og Ribe, stopper på Jerne Station, hvorfra der er mindre end 10 minutter at gå til Riggen.

Du kan eventuelt bruge Rejseplanen, til at finde den letteste og hurtigste måde, for dig at nå frem til Riggen på.

Kontaktpersoner

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542

Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Gitte Muf Tange

Iværksætterkonsulent

Tlf: +4536973516

Mail: gmt@businessesbjerg.com

Gitte er iværksætterkonsulent, så ønsker du hjælp på din iværksætterrejse, så tag endelig fat i hende. Hun er samtidig den ’udfarende’ iværksætterkonsulent, idet hun også i høj grad hjælper de iværksættere, som ikke bor på Riggen. Du vil også møde Gitte, hvis du fx deltager på vores månedlige iværksættercafé, da hun samtidig er tovholder på vores events, arrangementer og iværksætternetværk. Gitte har en god kommerciel forståelse, idet hun har en mangeårig erfaring fra det private erhvervsliv inden for salg & marketing samt projektledelse.