Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os!

Riggen

Gl. Novrup vej 14
6705 Esbjerg

Telefon: +45 75123744

Find vej

Du kommer nemt til Riggen:

Med bus: 

Bus 14, 5C, 8C, 3B, 4,B, 148 og 248 kører til stoppestedet; Storegade v. Gl. Novrup Vej, herfra er der mindre end 5 minutter at gå til Riggen.

Med Tog:

Arrivas tog mellem Esbjerg og Ribe, stopper på Jerne Station, hvorfra der er mindre end 10 minutter at gå til Riggen.

Du kan eventuelt bruge Rejseplanen, til at finde den letteste og hurtigste måde, for dig at nå frem til Riggen på.

Kontaktpersoner

Charlotte Apel

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542

Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Maria Anglada

Iværksætterkonsulent

Tlf: +4536973541

Mail: maa@businessesbjerg.com

Maria er iværksætterkonsulent og er din kontaktperson til vores netværk og arrangementer på Riggen. Maria tager også gerne en 1-1 sparringssamtale med dig. Hun har erfaring med events, coaching og vejledning, samt et godt netværk i Esbjerg. Maria er også vores kontaktperson til iværksætterdanmark. Maria kommer oprindeligt fra Mexico, hvor hun har været iværksætter.

Randi Høxbro

Udviklingschef

Tlf: +4536973517

Mail: rah@businessesbjerg.com

Randi er udviklingschef og ansvarlig for Business Esbjergs iværksætterindsats på Riggen. Hun har stor erfaring med at hjælpe og vejlede iværksættere på alle stadier af deres rejse, men arbejder primært strategisk med iværksætteri. Randi ved også en masse om forretningsudvikling og støtteordninger.