Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Flyverplads på Riggen

Flyverplads

Har du behov for en mellemlanding i et iværksættermiljø en gang imellem?

Ansøg nu

På Riggen har vi 10 såkaldte flyverpladser. Disse er tiltænkt løsttilknyttede iværksættere, studerende og idemagere. Du ansøger om en flyverplads og kan få den tildelt ugentligt, månedsvist eller dagligt i en afgrænset periode – eksempelvis hvis du som studerende er i praktik i egen virksomhed og har behov for at benytte de faciliteter og den sparring, som vi kan tilbyde.

En flyverplads på Riggen kan også være for dig, hvis idé ikke opfylder de krav, det kræver for at få en fast plads på Riggen. Det kan være fordi, du endnu ikke er et sted, hvor du vil prioritere alt din arbejdstid til din idé, eller at du allerede nu har en indtjening, som kan kan være med til at betale en kommerciel husleje ved nogle af byens andre kontorfællesskaber for iværksættere. Det kan også være, at du er så langt med din idé eller etablering af din virksomhed, at vi på Riggen ikke kan gøre en forskel for dig i forhold til sparring omkring, hvordan du skal udvikle din forretning fremadrettet.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.