Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Mentorordning

Få tilknyttet en mentor

Ansøg nu

Med en mentor får du mulighed for at vende de faglige og personlige udfordringer, der opstår når man er iværksætter.

Du får målrettede input til at udvikle dig selv og din virksomhed, og du får et rum, hvor der er tid og plads til at reflektere over din virksomheds retning og strategi, samt hvordan du når dine mål.

Vores mentorer spænder vidt i både alder, erfaring og erhverv. Fælles for dem alle, er at de gerne vil bringe viden og kompetencer i spil til fordel for dig og din virksomhed. Derfor er det også vigtigt, at du er afklaret omkring, hvor og hvad du gerne vil bruge din mentor til.

Du kan bruge en mentor til:  

  • 1:1 sparringsforløb med mentor 
  • sparringsforløb med forretningsudvikler fra Business Esbjerg 
  • Få tilknyttet et Advisory Board med flere mentorer  
  • Pitch og feedback 

 

Det hjælper vi på Riggen dig gerne med at blive klar til.

 

 

 

 

 

 

Dit mentorforløb vil blive sammensat efter dit og din virksomheds behov, så både indhold, varighed og valg af mentor afhænger af, hvad dine udfordringer består i. Du kan derfor bruge vores mentorordning på forskellige måder.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Modtag vores nyhedsmail og bliv opdateret omkring spændende tilbud, events og nyheder til dig, der har en virksomhed under 5 år.