Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Fast plads på Riggen

Fast plads

Vil du være en fast del af miljøet på Riggen, kan du søge om en fast arbejdsplads på Riggen.

Ansøg nu

På Riggen har vi 16 faste arbejdspladser.

Disse er forbeholdt iværksættere, hvor vi på Riggen kan gøre en forskel i forhold til at gøre iværksætterne og deres virksomheder flyvedygtige eller skabe et grundlag for deres fortsatte kommercielle udvikling.

For at skabe de bedste forhold for dig, der bor på Riggen, vil vi prioritere, at du får mulighed for den faglige og personlige udvikling, det kræver, når du skal skabe en kommerciel og bæredygtig virksomhed. Du vil blive understøttet i huset af iværksætterkonsulenter, andre beboere samt de rådgivere, der har deres gang i huset. Derudover vil du blive tilbudt tilpassede undervisnings- og udviklingsforløb og få tilknyttet et professionelt advisory board.

Faciliteter:

Har du en fast plads på Riggen, har du adgang til huset 24-7 og kan nyde godt af de nyeste online konferencefaciliteter, flotte mødelokaler, printer/ 3D-Printer og adgang til værksteder. Samtidig serveres der dagligt en lækker frokostbuffet lavet af Platformens Madhus.

Hvad skal der til for at få en fast plads? 

De faste arbejdspladser på Riggen er tiltænkt de iværksættere, hvis forretningsidé besidder et vist forretningspotentiale samt skalerbarhed. Derudover skal der være behov for at arbejde med virksomhedernes forretningsmodel, og det skal gøre en forskel for virksomhedens udvikling, at den får en fysisk arbejdsplads på Riggen.

De iværksættere, der sidder fast på Riggen, har løbende 1:1 sparringssamtaler med iværksætterkonsulenten. På disse samtaler vurderes også den udvikling, der sker med både iværksætteren og virksomheden. Når vi på Riggen ikke længere kan bidrage til en positiv udvikling, vil samarbejdet ophøre, og vi vil fejre, at vores iværksættere er gjort flyveklare og nu er klar til at ”stå på egne ben”.

Din Kontaktperson

Charlotte Kalborg Ploug

Iværksætterkonsulent

Mob: +4536973542
Mail: cap@businessesbjerg.com

Charlotte er din kontaktperson på Riggen, hvis har du spørgsmål til iværksætteri eller generelt omkring iværksætterhuset Riggen. Har du brug for sparring eller blot et godt råd til din iværksætterrejse, om den er i sin spæde start eller flyveklar, så hører vi gerne fra dig og hjælper dig på vej. Charlotte er helt tæt på de iværksættere, der har til huse på Riggen. Charlotte har flere års erfaring med eget iværksætteri i både ind og udland, samt mange års bred kommerciel erfaring fra det private erhverv.

PRIS:

For en fastplads på Riggen koster 500 kr. pr. mdr.

Hvordan søger jeg?

Du kan ansøge om en fast plads ved at kontakte os, eller ved at udfylde formularen du får frem ved at trykke på den blå ansøgningsknap i toppen af siden.