Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

24. marts 2023

Skal du med til VIP på tværs af netværk - Anne Stampe Olesen?

Anne Stampe Olesen er investor og medstifter af Nordic Female Founders, som arbejder for at styrke kvinder og kvinders position i dansk erhverv. I sine år som COO i Freeway-koncernen arbejdede hun tæt sammen med Mia Wagner, og i 2020 stiftede de sammen Nordic Female Founders.

Hun er desuden ny løvinde i den nye sæson af Løvens Hule, der vises i starten af 2023.

Anne brænder for startups, og hun har gennem sine år i branchen talt med mere end 500 af slagsen. Det er hende, der sammen med Mia Wagner afgør, hvor der skal investeres, og hvordan virksomhederne skal skaleres. Det er især B2C e-com markedet, hun har arbejder med. Hun er kendt for sin store faglighed særligt inden for pre-seed investeringer, herunder pitch, finansieringsformer, værdiansættelser, due diligence, efterfølgende afrapportering mm. Hun elsker struktur, hvor hun mener 80% af energien i succesfulde virksomheder skal ligge, og de resterende 20% skal være i kreativitet og forretningsudvikling.

Et foredrag med Anne Stampe Olesen sprudler af god energi og en masse værdifuld information. Hun har om nogen fingeren på pulsen på dansk iværksætteri, og hvad der trender.

Dette netværksevent er et tilbud til medlemmer af Business Esbjergs netværk og partnerskaber. Du er ligeledes velkommen som gæst som medlem af Business Esbjerg mod betaling.