Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

22. Oktober

Få iværksætterisparring på huset

Esbjerg Kulturelle Ungdomsfond starter torsdag d. 28/10 genåbningen af Huset og afholder i den forbindelse 3 dage som skal være med til at vise Huset frem og fejre at de er flyttet sammen med Huset. På den første dag, vil iværksætteri være i fokus og her deltager Riggen selvfølgelig. Programmet for de tre dage kan ses neden under.

Riggen deltager på den første dag, hvor du har en mulighed for at lære mere omkring iværksætteri, få en snak omkring hvad Riggen kan bruges til, eller måske har en idé til iværksætteri, men lige mangler et step for at komme i gang, så kom forbi Huset Esbjerg

Åbningen af Huset forløber over tre dage og ud over den første dag hvor vi vil anbefale alle med interesse i iværksætteri at komme forbi forsætter åbningen i 2 dage mere.

Den anden dag bruges i festen ånd med nationale kunstnere, dj’s og en mulighed for at hygge sig med unge fra hele Esbjerg og omegn. Her kan vi love en aften med fest og farver.

Den tredje dag vil være omkring hvad Esbjerg har af forskellige kulturtiltag med lokale kunstnere, dj’s, en kunstauktion af Musikby Esbjerg og et fællesskab om byen, som man ellers skal lede længe efter.

Skal du med til Esbjerg Kulturelle Ungdomsfonds indflytning på Huset? Find mere information på deres Facebook event.