Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

17. februar 2023

Vi fejrer iværksætteriet med festen Esbjerg Helte!

Esbjergs Helte er aftenen hvor vi sætter iværksætteriet på dagsordenen, fejrer vores lokale iværksættere som helte og finder vinderen af acceleratorforløbet “Level Up!”.

Vi ser nemlig iværksættere som lokale helte:

Dig, der tør sætte hånden på kogepladen – dig, der har fået en god idé og formår at starte en virksomhed op omkring den – dig, der er i fuld gang med at starte din virksomhed op – og dig, der slet ikke kan lade være.

I er med til at skabe vækst og udvikling i vores område, og jer vil vi gerne fejre sammen med det etablerede erhvervsliv.

Vi skal finde vinderen af Level Up!

Level Up! er et skræddersyet acceleratorprogram hvor deltagerne har arbejdet strategisk med deres virksomheder og vækstpotentiale.

Undervejs i forløbet har de bl.a. haft sparringsmøder med et advisory board der består af medlemmer af Business Esbjerg mentorkorps. Disse mentorer har, som afslutning på forløbet, udvalgt de tre deltagere med det største vækstpotentiale. De tre er gået videre til finalen som afholdes til Esbjergs Helte hvor pitcher foran jer alle, og vinderen af årets pitch-konkurrence i Level Up! løber afsted med en præmie på ikke mindre end  25.000 kr!

Til Esbjergs Helte er du med til at bestemme hvem der skal vinde pitch-konkurrencen og dermed vores første Level Up! forløb. Det foregår via afstemning på SMS på dagen.