Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

11. August

Nyopstartet festival flytter og vokser!

For to år siden fik Esbjerg en ny festival – BIFALD! Efter en corona-pause er de to Esbjergensiske skuespillere, Kimberly Billing Mortensen og Mia Juhl, klar med endnu en udgave af festivalen. I løbet af de to festivaldage, vil gæster blive præsenteret for alt fra quiz, over billedkunst og teater til musik i alverdens genre. I år bliver festivalen afholdt på Platformen, hvor Riggen også holder til. Her vil forskellige upcomming kunstnere fra hele landet, men hovedsageligt Esbjerg, vise deres passioner frem. Kimberly og Mia startede festivalen, netop fordi de følte at der manglede et sted at vise ens kunstneriske passion frem. Det føler de nu at de har skabt og givet videre til den kommende generation af kunstnere.

Skal du med til BIFALD? Så kan du læse meget mere og se programmet over på deres facebookside!

"Vi manglede en platform der satte kunsten fri og lod resten vokse omkring den. Derfor startede vi BIFALD"

Det er to entreprenante damer der styrer festivalen i sikker havn. De har begge før ledet og drevet kunstneriske processer, både produceret forestillinger og koncerter.  I år har festivalen 4 scener og fra vinduerne på Riggen, kan vi se hvordan den store udendørsscene tager form. Festivalen opstod ved den gode idé der blev fulgt til dørs og det bakker vi op om på Riggen. Derfor er vi også, sammen med gode samarbejdspartnere gået med i talentforløbet FLAGS, der skal være arnested for nye kulturelle fyrtårne i Esbjerg.

FLAGS bliver skudt i gang d. 9. september med et intro arrangement, som blandt andet indeholder en paneldebat omkring samarbejdet mellem erhvervslivet og kulturen.

Vil du vide mere om FLAGS, kan du læse mere om programmet her.