Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Opfinderrådgivningen

Har du den næste store opfindelse gemt på værkstedet?

Har du en idé til et nyt produkt på markedet, men er i tvivl om din idé er holdbar? Så fortvivl ej, der er masser af hjælp og hente derude. Du kan få rådgivning flere forskellige steder fra, inden for mange områder, når det kommer til opfindelser.

I Opfinderrådgivningen hjælper de hvert år tusindvis af iderige danskere med at undersøge deres gode ideer med det formål, at ideerne bliver til opfindelser, produkter og services, som skaber værdi for samfundet. De har mere end 45 års erfaring i at hjælpe idéer til verden. Rådgivningen er fortrolig, uafhængig og gratis og er støttet af Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.

I Opfinderrådgivningen er de eksperter i at licensere opfindelser til eksisterende virksomheder. Hvis og når din ide er moden til det, hjælper de dig med at skabe kontakt til interesserede virksomheder og hjælper dig professionelt med at forhandle et samarbejde på plads.

Vil du gerne have mere information?

Du kan eventuelt starter med at læse i ”Opfinderens leksikon”

Leksikonet er et digitalt opslagsværk, der hjælper dig igennem hele processen. Her finder du viden, øvelser og videoer der hjælper dig videre. Du finder leksikonet her.

Du har selvfølgelig også mulighed for at søge direkte hjælp og rådgivning.

Opfinderrådgivningen, kan blandt andet, hjælpe med at afsøge markedet for om der findes et lignende produkt. Alt din information bliver behandlet fortroligt, så tøv ikke med at kontakte dem her. Du kan søge direkte rådgivning her.