Sådan kan vi hjælpe dig
som iværksætter

Riggens beboere

Her kan du møde beboerne på Riggen

Line JL Feel the Heal

Line Juncher Lysdahlgaard

Mail: line.lysdahlgaard@hotmail.com

Onlineuniverset Line JL Feel the Heal lærer børn at håndtere deres følelser, opbygge resilens, styrke deres selvværd, og støtter børn når de møder hverdagskonflikter af alle størrelser, gennem en række specialudviklet børneyogaredskaber og børneyogabøger. Line JL Feel the Heal henvender sig til småbørnsforældre, og der vil månedligt være online workshops, inspiration og motivation til at få skabt nærvær og samvær der støtter dine børns selvværd.

Arkimentum

Carsten Midtgaard

Mail: chm@arkimentum.com

Jeg er nystartet freelance IT-konsulent og vil gerne hjælpe med at sikre og stabilisere IT-infrastruktur, primært Microsoft baserede miljøer - store som små. Hvis tingene skrues rigtigt sammen i fundamentet, kan det spare rigtig mange bekymringer senere i værdikæden. Sagt på en anden måde: Det er bedre (og billigere) at forebygge end at helbrede. Min erfaring har jeg fået gennem knap 20 år hos Norlys i forskellige roller indenfor IT-sikkerhed og IT-infrastruktur, hvor jeg, udover den daglige drift, har været indover migrering af miljøer ifm. opkøb og fusioner samt design og idriftsættelse af nye miljøer.

ReFuel

Project Consulting

Kasper Muff Bech

Mail: info@refuel.dk

ReFuel er et konsulenthus, der tilbyder professionelle projektledere, process- & strategi ledere til virksomheder, der skal igangsætte eller have bemandet igangværende engineering eller optimeringsprojekter. ReFuel samler de bedste og mest professionelle freelance konsulenter under ét tag, og med base i det Midt- og Vestjyske matcher vi ledige kandidatemner og finder sammen den rette freelance konsulent til dit næste projekt. Vores freelance katalog består pt. af ca. 40+ veluddannede konsulenter, der alle har stor projekt- og engineering erfaring på CV'et fra større industrielle-, operationelle-, infrastruktur- samt drift-og udviklingsprojekter i industrien.

FRESH Academy

Mahmoud Zamzam

Mail: kontakt@mahmoudzamzam.dk

FRESH Academy tilbyder skræddersyet undervisningsforløb, workshop og foredrag til forskellige målgrupper. Med udgangspunkt i storytelling arbejdes der med ord og forskellige øvelser som skal være med til at øge trivslen samt skabe et fællesskab i harmoni. Ordet FRESH består af ordene fællesskab, relationer, engagement, samarbejde og harmoni.

Form3d

Rune Bildt Stokholm

Mail: form3d.biz@gmail.com

Jeg hjælper dit udviklingsteam med at se muligheder (og finde besparelser) ved at indtænke 3D-print i alle relevante designfaser. Fra indledende idé, til installation af det færdige produkt.

Reccura

Hülya Ucar

Mail: huc@reccura.com

Vi tilbyder tjenester, der hjælper din virksomhed med den grønne overgang fra en lineær produktionsvirksomhed til en cirkulær produktionsvirksomhed og hjælper dig med at opnå CO2-neutralitet.

Mind your own Business

IVÆRKSÆTTERI I ØJENHØJDE

Anne Mette Hede & Nikita Lund

Mail: annemette.hede@myob.dk

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business 13-19-årige drenge i udsatte positioner i hele landet. I samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og partnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

ChrisTradsborg Holding

Christina Tradsborg

Mail: christinapt1996@hotmail.com

Opfinde inden for frisør og hårstylings faget.

NATeNAT

Lene Svinkløv-Birkedal

Mail: lene_svinkloev@hotmail.com

NATǝNAT er ved at udvikle natbukser til børn, som har problemer med sengevædning.

Tegnestuen Bornholdt

Sabine Bornholdt

Mail: tegnestuen.bornholdt@gmail.com

Mit navn er Sabine og jeg arbejder med projekter indenfor RUM, indretning og visualisering. I forhold til indretning, beskæftiger jeg mig hovedsageligt med den overordnede indretning - rum og funktion - for erhvervsvirksomheder, der ønsker at følge den røde tråd i deres identitet, med ud i indretningen. Jeg tilbyder idéer og skitser på indretninger og udfører detaljerede planer i forbindelse med ombygninger. ​

Thermofloc

Betina Voss

Mail: info@thermofloc.dk

Thermofloc er et bæredygtigt isoleringsmateriale produceret af gårdsdagens aviser. Bag Thermofloc sidder Betina, der sælger materialet til håndværkerbranchen i Danmark og på Færøerne. Thermofloc forhandles via et netværk af tømrer- og murermestre. Betina er desuden også uddannet Certificeret rådgiver i bæredygtigt byggeri og kan derfor hjælpe virksomheder med at forny deres viden og praktiske færdigheder for valg af byggematerialer til fremtidens byggeri.

Foreningen Kanten

Gustav Alvarez Jensen

Mail: musikforeningenkanten@gmail.com

Kanten bliver Esbjergs nye kulturfællesskab drevet af foreningen Kanten. Vores vision er at skabe en platform for det kreative vækstlag, som mangler en synlig plads i Esbjergs kulturliv. Gennem denne platform ønsker vi at støtte de fællesskaber der opstår af spirende kreative miljøer. Kanten vil give det underrepræsenterede vækstlag en scene at stå på – dette gør vi gennem en bred vifte af projekter der bl.a. indeholder events, klubaftener, øvelokaler og et lydstudie.

WestStream

Lars Düwel

Mail: ladu@weststream.dk

WestStream laver livestreaming og videoproduktion for på den måde at hjælpe dig med at skabe en moderne og udbytterig kontakt med din målgruppe eller kunder. Hvor de føler sig talt med og ikke bare til. Bag WestStream står Lars Düwel; uddannet journalist med erfaring fra DR og Børsen. Han kan hjælpe jer med at idéudvikle formater og nye måder at bliver forbundet med den målgruppe, I ønsker at skabe kontakt med.

Tanni Christine

Tanni Christine

Mail: Tanni@tannichristine.dk

Tanni Christine, som har en flyverplads på Riggen, arbejder som musiker. Hun er en sangerinde med et ærligt udtryk, som spreder god stemning med et nøje udvalgt repertoire.

Ost

Kathrine Bruun

Mail: kontakt@ostebjerg.dk

Kathrine sidder på en flyverplads på Riggen, da hun til dagligt har travlt med at gøre kunderne glade i sin ostebutik i Esbjerg midtby. Når Kathrine er på Riggen arbejder hun med at udvikle sin forretning, som ud over fantastisk ost også tilbyder pizzakits, tapas, dagens salat samt mange andre delikatesser.

Monospace

Kenneth & Jenni

Mail: kenneth@monospace.dk

Grafisk mediebureau. Kenneth hjælper virksomheder med branding, visuel identitet og grafisk opsætning.

Intic Media

Thomas Guldberg Nielsen

Mail: thomas@intic-media.com

Thomas sidder på en flyverplads og hjælper danske og internationale virksomheder med at markedsføre sig på Facebook og Instagram.

GoToDenmark

Anette Posselt

Mail: info@gotodenmark.dk

GoToDenmark er et full-service bureau, som rådgiver, validerer og arrangerer besøg for gæster, der vil finde inspiration og samarbejdspartnere i Esbjerg. GoToDenmark vil gøre det lettere for delegationer/virksomheder med særlig interesse i The Green Transition at finde en lokation for besøg med henblik på netværk, virksomhedsbesøg, inspiration, samarbejdspartnere mv.

Lea Jacobi

Din økonomiske rådgiver

Mail: lea@leajacobi.dk

Lea tilbyder uvildig, finansiel rådgivning for både private og mindre virksomheder. Dette kunne fx være i forbindelse med, at du har hjælp til at overskue din økonomi ft bank, ejendom, skilsmisse, gæld mm.